Salem 1692

Midlertidigt udgået
Varenr: FCGSAL01
183 DKK
 

Beskyld og forsvar dine kolleger, når du jager heksterne fra Salem.

Året er 1692, og det er en farlig tid at bo i byen Salem, Massachusetts. Et forkert trin eller en forkert anklage, og du kan være den næste heks at hænge.

Spillere tager rollen som fremtrædende landsbyboere fra den gamle Salem by og læser endda deres biografi i brugsanvisningen. Tjenestepigen Mary Warren, pastor Samuel Parris, landmand John Proctor, historiefortæller Tituba og tigger Sarah Good er nogle af de 12 karakterer, der findes i spillet.

Spillere får 3-5 Tryal-kort. Disse Tryal-kort afslører den sande identitet for hver spiller, "Witch" eller "Not a Witch."

Spillerne samler kort, som de bruger til at beskylde eller forsvare andre spillere. At beslutte, hvem man skal stole på, er nøglen til overlevelse, da du aldrig kan spille et kort på dig selv. Når du har mistanke om, at nogen er en heks, kan du begynde at beskylde dem med røde beskyldningskort. Når der er anbragt nok beskyldninger til en af ​​spillerne, vælger den spiller, der lægger den endelige beskyldning, et af spillerens Tryal-kort til at afsløre. Når alle "Witch" Tryal-kort er fundet, vinder landsbyboerne i Salem.

Spillere kan også bruge grønne og blå kort til at hjælpe eller skade deres allierede eller fjender. Når spillere trækker kort, trækker de til sidst sorte kort, der får øjeblikkelig virkning.

Inden længe vil beskyldninger flyve og skrig af "Hun er en HEKSE!" vil vække naboerne. Vil du være helten, der renser din hekseby, eller bliver du forkert beskyldt og hængt for hekseri? Eller måske vil du selv være en heks, undslippe overbevisning og bringe Salem til jorden.

Spillet er pakket i en faux bogkasse, der lukkes magnetisk. Spillet, forklædt som en slidt læderbog, kan let gemme sig på din bogreol og maskerere som en antik.
4-12 Spiller
20-40 Min
13+ År
Engelsk
  • Anmeldelser (0)
  • 0 Karakter Salem 1692 i gruppen SELSKABSSPIL / Partyspil hos Spelexperten
    Skriv ett omdöme

    This product doesn't have any reviews.

Vi tipsar
Salem 1692 i gruppen SELSKABSSPIL / Partyspil hos Spelexperten (FCGSAL01)
Salem 1692

Andre har også købt

Betrayal at House on the Hill - 3rd Edition
3-6
Vi tipsar
Huset på bakken ligger stadig forladt.
Køb
Info
397 DKK
Sleeves Arcane Tinmen - 57 x 89 mm
Vi tipsar
100 ærmer, størrelse Medium.
33 DKK
Bristol 1350
1-9
Vi tipsar
Den frygtede sorte død er faldet ned over byen Bristol.
Køb
Info
199 DKK
Deadwood 1876
2-9
Vi tipsar
Der er guld i Black Hills i South Dakota, og du er kommet for at finde (eller stjæl...
Køb
Info
197 DKK
Tortuga 1667
2-9
Vi tipsar
Året er 1667, og du er en pirat, der sejler i Caribien.
163 DKK
Log ind