Barcelona: The Rose of Fire

Udsolgt
325 DKK / 217 DKK
Vi er i Barcelona i slutningen af det 19. århundrede.
De gamle bymure er netop blevet revet ned og endelig frigjort byens vækst udad mod de gamle landsbyer, der omgiver den. Baseret på planerne fra Cerdà er opførelsen af ​​Barcelonas berømte Eixample (katalansk til "udvidelse") begyndt. Det er en periode med stor velstand, da de voksende familier i den øvre middelklasse fandt deres formuer og brugte deres rigdom til at demonstrere deres magt ved at konstruere unikke bygninger og støtte initiativer til byens indbyggere. Dog er ikke alt så behageligt i byen. Dets velstand trækker flere og flere mennesker til at arbejde i storbyen, og revolutionære bevægelser griber fat blandt byens arbejdsløse arbejdere.

Barcelona: The Rose of Fire er et brætspil for 2-4 spillere, hvor spillerne konkurrerer om social prestige og personlig rigdom, mens de prøver at undgå den revolution, der spreder sig gennem byen.

Mere detaljeret tager spillerne skift med kort til at opbygge deres indflydelse ved at konstruere bygninger (fliser) i den nye by uden for de gamle middelalderlige mure. Jo bedre og mere spektakulær konstruktionen er, desto mere berygtethed får de. Men på samme tid bringer denne byggeri mange arbejdstagere, der bor i meget billigere spillesteder. Bygning af bygninger i høj klasse, selvom det er belønnet med hensyn til prestige, kan skabe uro blandt de populære klasser. For at undgå strejker og optøjer skal spillere sørge for, at de også bygger bygninger til de populære klasser.

Under byggefasen placerer spillerne arbejdere i Raval-zonen afhængigt af den slags bygninger, de bygger. I slutningen af ​​hver æra lægges alle disse arbejdere i en taske sammen med fredsbevarende soldater. Afhængigt af uroeniveauet trækkes et antal af disse figurer fra posen, og spilleren med flere figurer trukket fra deres farve får en strejke.
33
Barcelona: The Rose of Fire i gruppen  hos Spelexperten (DEV22398)
Barcelona: The Rose of Fire
Regel Sprog: Engelsk
Alder: 10 år
Antal spillere: 2-4
Spilletid: 70-90 min
Varenr: DEV22398

omdömen (0)

0 omdömen

This product doesn't have any reviews.

Andre har også købt

Puslespilsmåtte 500-3000 brikker
Den perfekte hjælp til dine puslerier
105 DKK
Ticket To Ride Europe (DK)
Fra forrevne bjergskråninger i Edinburgh til de solbeskinnede kajer i Konstantinopel.
253 DKK
Klask
Klask har vundet flere priser
265 DKK
Carcassonne (DK)
Den sydfranske by Carcassonne er kendt for sine unikke romerske og middelalderlige fæstninger.
180 DKK