Root

Midlertidigt udgået
397 DKK
Root er et spil eventyr og krig, hvor spillerne kæmper for kontrol over en enorm vildmark.

Den uærlige Marquise de Cat har beslaglagt det store skovland med det formål at høste dens rigdom. Under hendes styre er skovens mange skabninger bundet sammen. Denne alliance vil forsøge at styrke sine ressourcer og undergrave katteherredømme. I denne indsats kan alliancen indhente hjælp fra de vandrende vagabonds, der er i stand til at bevæge sig gennem de mere farlige skovstier. Selvom nogle måske sympatisere med Alliancens håb og drømme, er disse vandrere gamle nok til at huske de store rovfugle, der engang kontrollerede skoven.

I mellemtiden, i udkanten af ​​regionen, har den stolte, kvælende Eyrie fundet en ny kommandant, som de håber, vil føre deres fraktion til at genoptage deres gamle fødselsret. Scenen er klar til en konkurrence, der afgør skæbnen for den store skov. Det er op til spillerne at bestemme, hvilken gruppe der i sidste ende slår rod.

Root repræsenterer det næste trin i vores udvikling af asymmetrisk design. Ligesom Vast: Crystal Caverns har hver spiller i Root unikke egenskaber og en anden sejrstilstand. Nu ved hjælp af smukke kort til flere brug har et sandt asymmetrisk design aldrig været mere tilgængeligt.

Katte spiller et spil motorbygning og logistik, mens de forsøger at politiføre den store vildmark. Ved at indsamle træ er de i stand til at producere værksteder, tømmermøller og kaserner. De vinder ved at bygge nye bygninger og håndværk.

Eyrie snegler deres høge for at tage Woods tilbage. De skal fange så meget territorium som muligt og bygge pladser, inden de kollapserer tilbage i krangel.

Alliancen skjuler sig i skyggerne, rekrutterer styrker og udklækker sammensværgelser. De begynder langsomt og bygger sig mod en dramatisk tilstedeværelse i sene spil - men kun hvis de kan klare at holde de andre spillere i skak.

I mellemtiden spiller Vagabond alle sider af konflikten for deres egen gevinst, mens de skjuler en mystisk søgen. Udforsk brættet, kæmp mod andre fraktioner, og arbejde mod at nå dit skjulte mål.

I Root driver spillerne fortællingen, og forskellene mellem hver rolle skaber et sidestykke niveau af interaktion og replaybarhed. Leder Games inviterer dig og din familie til at udforske rodens fantastiske verden!

Root i gruppen SELSKABSSPIL / Strategispil hos Spelexperten (LED01000)
Root
Regel Sprog: Engelsk
Alder: 10 år
Antal spillere: 2-4
Spilletid: 60-90 min
Varenr: LED01000

omdömen (0)

0 omdömen

This product doesn't have any reviews.

Lignende produkter

Flotsam Fight
En gruppe opdagelsesrejsende har sejlet rundt om i verden ved at samle et bjerg af skatte, men p&#...
217 DKK
Don't Wake up Daddy (DK)
Hvem kan modstå en lækker chokoladekage? I hvert fald ikke børnene!
202 DKK
Nemo's War (2nd Ed): Dramatis Personae (Exp.)
Den tredje udvidelsespakke, Dramatis Personae, giver dit spil en pæn stak på ti ekstra k...
80 DKK
Corsairs of Valeria
Med den nuværende Commodore tabt til søs, har du og dine kolleger Corsairs tænkt di...
181 DKK

Andre har også købt

Ticket To Ride Europe (DK)
Fra forrevne bjergskråninger i Edinburgh til de solbeskinnede kajer i Konstantinopel.
253 DKK
Carcassonne (DK)
Den sydfranske by Carcassonne er kendt for sine unikke romerske og middelalderlige fæstninger.
180 DKK
UNO
UNO er det klassiske kortspil, hvor farver og tal sættes sammen
72 DKK
Sequence
Et bræt- og kortspil.
236 DKK

Root
Root er et spil eventyr og krig, hvor spillerne kæmper for kontrol over en enorm vildmark.
397 DKK