Pandemic (EN)

I lager
286 DKK
Antal: 

Find behandlingen, og afværg den globale katastrofe. Du er menneskehedens sidste håb!

Du og dit hold er de eneste, der står i vejen for de dødelige sygdomme, som truer verden. Menneskehedens skæbne ligger i dine hænder.

Find behandlingen

Af designer Matt Leacock. Pandemic er et samarbejdsspil, hvor to eller fire spillere samarbejder. Som medlemmer af et elitehold til kontrol af sygdomme skal I holde fire dødelige sygdomme i skak. Samarbejd, efterhånden som I rejser rundt på kloden og behandler infektioner, mens I indsamler de kort, I skal have for at opdage en behandling mod hver sygdom. Men uret tikker, fordi udbrud og epidemier giver næring til spredningen af sygdomsepidemier. Som et samarbejdsspil vinder eller taber spillerne i fællesskab. Kun ved at arbejde sammen kan du holde udbruddene i skak og finde behandlingerne i tide!

Afværg den globale katastrofe

Med sygdomme, der dukker op over hele kloden, foregår Pandemic på global skala. I løbet af spillet bruger spillerne handlinger for at bevæge sig mellem brændpunkterne, mens de behandler sygdomme og opretter et netværk af forskningsstationer, som hjælper med at helbrede sygdomme og gøre bevægelsen mere effektiv. Hver spiller administrerer en håndfuld kort, som svarer til farverne på de fire sygdomme. Disse kort tillader dem at rejse hurtigere mellem byer eller – hvis en enkelt spiller kan indsamle fem kort af samme farve – opdage et middel mod en sygdom. Men masser af udfordringer står i vejen. Udbruddene kan sprede sygdomme over hele brættet, og tilfældige epidemier kan forstærke en sygdom med et øjebliks varsel. Det kræver alt af jer at få tingene under kontrol.

Et unikt sæt af kompetencer

Uanset om der er to eller fire spiller, skal alle arbejde sammen og anvende deres forskellige kompetencer til gavn for teamet – og verden. Derfor skal hver spiller i starten af spillet trække et af de syv rollekort, der tildeler en speciel kunnen. Videnskabsmanden for eksempel behøver kun fire kort af den samme farve for at helbrede en sygdom, og alarmcentraloperatøren kan flytte andre spilleres brikker, som var det hans/hendes egne. Hver rolle åbner op for nye muligheder og synkroniserer med de andre roller, så spillerne kan udtænke nye strategier for at hjælpe holdet mest effektivt.

Red verden

Ud over rollerne er der andre måder at skabe variation på i hvert spil af Pandemic. Forskellige byer bliver inficeret i starten af hvert spil og udgør en ny udfordring hver gang. Plus erfarne spiller kan gøre spillet mere udfordrende ved at øge chancerne for dødelige epidemier. Det kræver tydelig kommunikation og præcis planlægning for at håndtere disse farlige sygdomme. Kun de mest erfarne hold kan overvinde denne trussel og redde menneskeheden!


Contents: Rulebook, 1 Game Board, 7 Role Cards, 7 Pawns, 59 Player Cards (48 City Cards, 6 Epidemic Cards, 5 Event Cards), 4 Reference Cards, 48 Infection Cards, 96 Disease Cubes (24 in 4 colors), 4 Cure Markers, 1 Infection Rate Token, 1 Outbreaks Token, 6 Research Stations
Pandemic (EN) i gruppen SELSKABSSPIL / Strategispil hos Spelexperten (ZMG71100)
Pandemic (EN)
Regel Sprog: Engelsk
Alder: 13 år
Antal spillere: 2-4
Spilletid: 45 min
Varenr: ZMG71100

omdömen (0)

0 omdömen

This product doesn't have any reviews.

Lignende produkter

A Feast for Odin
Befal et Vikingeband og opret din egen saga i dette episke spil.
615 DKK
Stone Age (Eng.)
Hver alder har sine særlige udfordringer.
318 DKK
Carcassonne: Safari
I det fristående spil Carcassonne: Safari går spillerne ud på en safari og prø...
279 DKK
Terra Mystica
Forvandl landskabet, og udbred din faktion i et land af legendariske væsner som fx dværg...
467 DKK

Andre har også købt

Sleeves FFG Clear 63,5 x 88 mm
Sleeves 63,5 x 88 mm
18 DKK
Pandemic: On the Brink (Exp.)
Hæv indsatsen og møde nye udfordringer med denne Pandemic-udvidelse
236 DKK
Pandemic: In The Lab (Exp.)
Race mod tid til sekvens sygdomme og testkurer i denne Pandemic ekspansion
217 DKK
Ticket to Ride - Europe (Eng.)
Fra de uklare bjergskråninger i Edinburgh til de soloplyste dokker i Konstantinopel.
267 DKK

Pandemic (EN)
Find behandlingen, og afværg den globale katastrofe. Du er menneskehedens sidste håb!
286 DKK